DÖRRAR

Dags för nya dörrar? Nedan finner du de material, system och typ av dörrar vi säljer.  Välj bland underhållsfria PVC, klassiska trä eller motståndskraftiga aluminiumfönster!

PVC

Vi erbjuder både altandörrar och balkongdörrar i PVC! Samtliga system delar de grundläggande egenskaperna för att möta de höga kraven av hållbarhet, lufttäthet och säkerhet. De är A-klassade och kan erbjudas i såväl 2-som 3glas. De är underhållsfria, tillverkat i råmaterial och har lång hållbarhet. Ett självklart val för dig som inte vill lägga tid på att underhålla dina dörrar!

Iglo altandörr är möjlig i Iglo 5 medan Iglo balkongdörr är möjlig att beställa i samtliga system: Iglo 5, Iglo 5 Classic, Iglo Energy och Iglo Energy Classic och Iglo Light!

Aluminium

Vi erbjuder dörrar i aluminium! Materialet har blivit alltmer populärt tack vare dess breda användningsområden, omfattande kulörval och design som gör den perfekt för våra moderna hem. Aluminium är motståndskraftig gentemot väderförhållanden, har hög hållbarhet och kräver minimalt underhåll med en modern och elegant estetik. Dörrarna är uppdelade i två kategorier som har olika egenskaper: kall profil och varm profil.

Följande system finns att välja bland: MB-45, MB-70 och MB-70HI.

Trä

Dags för nya trädörrar?  Vi är stolta återförsäljare av Outline som har ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa trä- och träaluminiumdörrar i såväl klassisk som modern design!

Välj mellan 2-glas eller 3-glas i trä samt 3-glas i aluminiumträ. Systemen är antingen enkel- eller pardörr samt helglasad alternativt med fyllning.

Ytterdörrar

Dags för en ny ytterdörr? Vi är stolta återförsäljare av Diplomat!

De har ett stort och varierat utbud av ytter- och innerdörrar i mängder av olika utföranden, tidlösa som unika, med ett brett färgsortiment!