VIKPARTI

Perfekt lösning för hemmet! Vikparti ger en såväl stilren design som användarvänlig struktur och gör att du kan utnyttja hemmets planlösning på bästa möjliga vis. Med sin estetiska och funktionella design förser den med maximalt ljusinsläpp samtidigt som du enkelt kan öppna upp hela produkten för enklare tillgänglighet till trädgården under grillpartyt!

Vikpartiens främsta fördel! Den inkluderar altanen eller trädgården med hemmets yta. MB-86 ger hög komfort och enkel användning av produkten!

MB-86

Form och Utseende

Produkten är ett vikparti, dvs. att man enkelt och smidigt öppnar upp antalet partier du önskar genom att vika ihop dem. På så vis kan du utnyttja hela rummets yta vid inredning men även få ut det mesta från det tillhörande utrymmet.

Passar utmärkt till balkonger, altaner, trädgårdar och vinterträdgårdar – såväl för privathem som offentliga fastigheter!

Den har en trendig design med modern struktur där du kan lägga till allt från spröjs till färg för att matcha husets stil.

Det finns ett brett sortiment av kulörer enligt RAL som du kan välja bland!  

Egenskaper och Hållbarhet

Vikpartiet är ett fullisolerat aluminiumsystem med högkvalitativa profiler och bruten köldbrygga som förser med god isolering då det hindrar utomhuskylan från att ledas in i rummet.

De är försedda med speciella beslag som möjliggör tillverkning av bågar med en maximalvikt på 100 kg.

3-kammars aluminiumprofiler med 86 mm djup för karmar och 77 mm för blad medan glaskassetterna har en tjocklek från 14 mm till 61,5 mm, både 2- och 3-glas.

Det är möjligt att tillverka mycket stora konstruktioner med maximalmått 1000×2700 mm på bågen.

Tilläggsval

Som standard har produkten ståldistansram med möjlighet att beställa varmkant Swisspacer i olika kulörer för en extra kostnad.

Du kan välja om öppningen ska ske inåt eller utåt för bästa komfort och lösning för just ditt hem.  

Som standard har tröskeln kantförsegling med möjlighet för ett tillval av en estetiskt låg tröskel som jämnas med golvet för en extra kostnad.