UTERUMSSYSTEM

Produkter från Halle! Med ett brett sortiment erbjuder Halle funktionella och stilrena uterumssystem för varje hem.

Intresserad i det vårt utbud av uterumssystem? Vi är stolta återförsäljare åt Halle System som erbjuder en oändlig mängd varianter på uterumssystem – i såväl standardmått som specialmått – för att tillgodose alla kunders behov.

De har en egen tillverkning nära till hands i Laholm med kvalité i huvudfokus och har varit aktiva sedan 1960-talet. Uterumssystemen är även anpassade till olika årstider och i flertalet utformningar och varianter såsom fristående, kompletta och partier.

Primolux och Primolux Isoler 3-delat skjutparti

Fritid

Kategorin Halle Fritid är främst för dig som lever upp mest och bäst i ditt uterum under sommarhalvåret. 

Skjutbara och fasta uterumspartier till ditt uterum, speciellt framtagna för sommar och förlängd sommar. Halle har ett brett sortiment av skjutpartier, fasta partier, skjutbara fönster samt fasta fönster för sommarens alla månader. Passar till ditt uterum eller inglasade altan. 

Halle Primolux har vita profiler och 5 mm härdat enkelglas. De finns i en mängd standardmått som är uppdelade på 2-delat, 3-delat och 4-delat.

Primolux glaspartier har U-värde 5,7. 

Solid Isoler 3-delat skjutparti

Mertid

Kategorin Halle Mertid är främst för dig som vill ha en längre säsong från våren till hösten. 

Halle Primolux Isoler och Solid är uterumspartier speciellt framtagna för den tidiga våren och sena hösten. Halle har ett brett sortiment av skjutpartier, fasta partier, skjutbara fönster samt fasta fönster för säsongens alla månader. Passar till ditt uterum eller inglasade altan. 

Primolux Isoler har vita profiler och 2-glas D4-9 med luft och härdat glas med U-värde 2,9. De finns i en mängd standardmått som är uppdelade på 2-delat, 3-delat och 4-delat.

Solid har vita profiler som standard och 2-glas D4-9 med luft och härdat glas med U-värde 2,9. Halle Solid har en snygg design med integrerad handtagsprofil.

Solid kan även beställas med glasalternativet energi argon som ger en bättre isolering och U-värde 1,6. Halle Solid går att beställa i valfri RAL kulör som tillval.

Thermo 3-delad skjutbar vinterträdgård

Alltid

Kategorin Halle Alltid är främst för dig som vill ha ett uterum som kan användas året runt. 

Halle Thermo är uterumspartier speciellt framtagna för året runt och vinterträdgård. De har ett brett sortiment av skjutpartier, fasta partier, skjutbara fönster samt fasta fönster för säsongens alla månader. Passar till ditt uterum eller inglasade altan. 

Ett uterum har ej samma isolering som ett boningshus, det är därför energikrävande att hålla samma temperatur i uterum som boningshus.

Halle Thermo har vita profiler och 2-glas D4-16 med argon och härdat glas med U-värde 1,1. De finns i en mängd standardmått som är uppdelade på 2-delat, 3-delat och 4-delat.

Halle Thermo går att beställa i önskade mått och valfri RAL kulör som tillval.

Kanalplast

Kanalplasttak är Halles vanligaste tak till uterum eller över din altan och levereras med ett komplett profilsystem som är enkelt att montera och kapa vid behov.
I deras kompletta taksatser ingår alla takskivor, aluminiumprofiler och tillbehör. Opalfärgat eller till exempel Rökfärgat kanalplasttak filtrerar bort delar av solljuset, och därmed minskar värmen i ditt uterum.

Välj kanalplastskivor i fyra tjocklekar för olika årstider:

Kanalplast Halle Isolux 10mm

För sommaren är 10mm kanalplast ett prisvärt alternativ men med lite lägre isoleringseffekt. U-värde 2,5.

Kanalplast Halle Isolux 16mm

Kanalplastskiva 16mm är anpassat för våren, sommaren och hösten med U-värde 1,95.

Kanalplast Halle Isolux 32mm

Kanalplastskiva 32mm är anpassat för vår och höst och vinter med U-värde 1,2.

Kanalplast Halle Isolux 55mm

Isolux 55mm är det absolut bästa valet för isolerade uterum och din vinterträdgård med U-värde 0,8.