OM OSS

Vi på eQuality Fönster AB förser med produkter av hög kvalité, förmånliga priser och god service!

Företaget startades år 2009, och blev ett aktiebolag 2011, av vår grundare Elmaz Ikovic efter många års erfarenhet från arbete inom fönster- och byggbranschen. Redan 2002 började han att arbeta med och importera PVC-fönster. 

Under årens lopp har vi expanderat och agerar försäljare samt montörer av fönsterprodukter till såväl privatpersoner som företagskunder. 

Vi värdesätter kvalité, kompetens och kunnande högst och har valt våra leverantörer med omsorg – därför kommer våra träprodukter från våra svenska skogar medan våra PVC- samt aluminiumvaror kommer från en av Europas största fönstertillverkare!

Måttbeställda produkter

av högsta kvalité till fantastiska priser

Snabba leveranser

Ett brett sortiment

av fönster, dörrar, vikpartier, skjutpartier, uterumssystem och industriväggar

Kostnadsfria offerter

Ett varierat utbud

av solskyddsprodukter såsom rullgardiner, lameller och persienner i en mängd olika kulörer och material

Montering av våra produkter

Vår Vision

Fönster och dörrar ramar in och utgör en förbindelse mellan vårt hem och vår omvärld. Därför erbjuder vi måttanpassade produkter, specifikt för dig, gjorda i hög kvalitet enligt dina önskemål och tillsammans skapar vi ditt drömhem!

Min vision har alltid varit att bygga ett företag som är starkt och förtroendeingivande som kunder kan förlita sig på, oberoende av hur många år som går. Man ska kunna lita på det man får och alltid vara nöjd. Därför valde jag namnet eQuality fönster: för att jag vill att mitt företag ska stå för just detta – kvalité. Något jag, såväl som mina anställda, kan vara stolta över – och följaktligen, även du som kund. – Elmaz Ikovic, grundare av eQuality Fönster AB.