FÖNSTER

Dags för nya fönster? Nedan finner du de material, system och typ av fönster vi säljer.  Välj bland underhållsfria PVC, klassiska trä eller motståndskraftiga aluminiumfönster!

PVC

Vi erbjuder fönster i PVC! Du kan beställa med spröjs, mittposter, ventilation, specifika färger utvändigt och invändigt, i ornamentglas samt säkerhetsglas eller varför inte fria former? Samtliga system delar grundläggande egenskaper för att möta de höga kraven av hållbarhet, lufttäthet och säkerhet. De är A-klassade och kan erbjudas i såväl 2-som 3glas. De är underhållsfria, tillverkat i råmaterial och har lång hållbarhet. Ett självklart val för dig som inte vill lägga tid på att underhålla dina fönster!

Det finns följande system: Iglo 5, Iglo 5 Classic, Iglo Energy och Iglo Energy Classic och Iglo Light!

ALUMINIUM

Vi erbjuder fönster i aluminium! Materialet har blivit alltmer populärt tack vare dess breda användningsområden, omfattande kulörval och design som gör den perfekt för våra moderna hem. Aluminium är motståndskraftig gentemot väderförhållanden, har hög hållbarhet och kräver minimalt underhåll med en modern och elegant estetik. Fönsterna är uppdelade i två kategorier som har olika egenskaper: kall profil och varm profil.

Följande system finns att välja bland: MB-45, MB-70 och MB-70HI.

TRÄ

Dags för nya träfönster?  Vi är stolta återförsäljare av Outline som har ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa trä- och träaluminiumfönster i såväl klassisk som modern design!

Välj mellan 2-glas eller 3-glas i trä samt 3-glas i aluminiumträ. Systemen är antingen sidhängt, vridfönster, överkantshängt eller fast karm!

TAKFÖNSTER

Funderar du på att införskaffa dig eller byta takfönster?  Takfönster släpper in betydligt mer ljus än vanliga fönster genom sin placering som gör att rummet upplevs ljusare. 

Det förser även med utsikt och kan på så vis agera som inredningsdetalj samtidigt som den har funktionalitet via smart ventilering av rummet.