SKJUT & VIKPARTI

Inkludera trädgården, balkongen, altanen eller terrassen med hemmet och få så mycket ljusinsläpp som möjligt! Nedan finner du utbudet av skjutparti och vikparti.

Skjutparti

Vi erbjuder skjutdörrar i PVC! Samtliga system delar de grundläggande egenskaperna för att möta de höga kraven av hållbarhet, lufttäthet och säkerhet. Skjutpartierna finns att beställas i våra standardsystem men också i Iglo HS som är perfekta till större ytor.

De är A-klassade och kan erbjudas i såväl 2- som 3glas. De är underhållsfria, tillverkat i råmaterial och har lång hållbarhet. Ett självklart val för dig som inte vill lägga tid på att underhålla dina skjutpartier!

De är möjliga att beställa i samtliga system: Iglo 5, Iglo 5 Classic, Iglo Energy och Iglo Energy Classic, Iglo Light och Iglo HS!

Vikparti

Perfekt lösning för hemmet! Vikparti har en stilren design med en användarvänlig struktur och utnyttjar hemmets planlösning på bästa möjliga vis – och maximalt ljusinsläpp.

Passar utmärkt till balkonger, altaner, trädgårdar och vinterträdgårdar. Produkten är tillverkad i tålig aluminium och du väljer antalet partier!